Our place.

Här, nära och kära, kommer lite bilder från vårt boende på Shinfield Road i London =) Dock får det bli kort på vårt hus och röda dörr en annan dag, för just nu spöregnar det a la England-vis så tänker inte gå ut igen. Kom nyss hem efter att ha lämnat en application form på Starbucks på Westfiled, dem sökte personal så håll tummar och tår för fullt därhemma för att jag äntligen ska få ett jobb!!
Killarna har flyttat in i sin flatshare nu i eftermiddag så nu är även dem på Primark och handlar sängkläder, så sjuuukt billigt där med ALLT. Paradiset för en tjej med alla billiga kläder, skor och väskor. Ikväll har grabbarna grus lovat att laga mat, får se om vi blir förgiftade eller inte höhö =)




Mamma och Pappa, vi äter sallad varje dag, här är beviset.


Nytt och fräscht kök, dock sanerade Sara det första kvällen för bläää vad dålig hygien det är överallt!!




Vår myspyssäng som är helt underbar, man vill inte gå upp om morgnarna!!


Kommentarer
Postat av: Mamma Gunilla

Tack, för salladsbilden! Ert hem ser mysigt o frächt ut! Regn......det låter så främmande. Vi håller tummar o tår för ett arbete!

Vi har tittat på damernas skidskytte OS ikväll, ingen kommentar gällande svenska insatser. Nu startar snart herrarnas skidskytte, men jag lägger mig nog. I morgon ska vi vara alerta, kvällen tillbringar vi i Stockholm tillsammans med K-J o Cricko och Björn Skifs. Okatjaka, det blir kuligt!

Skriv gärna er adress, så kan ni få lite post. Kram o godnatt! Morfar hälsar!

2010-02-18 @ 22:07:58
Postat av: Storasyster

Ser "nice" ut och lycka till med jobbet! Regn? Här har det kommit 2 dm snö vilekt gör vår gata smalare och smalare....

Ikväll ser vi på OS, vaktar hundarna och somnar förmodligen i soffan! Kram från Karin (numera Löfstrand i efternamn även jag)

2010-02-19 @ 12:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0