Turist på hög nivå.

Ska se om jag hinner lägga in några bilder senare eftersom kameran inte funkar får jag be Ellen sitta och skicka alla och igår hann vi ta över 100 kort, så tar en stund hehe.

Igår väcktes jag av en knack på dörren och där stod en inte lite sorgsen Steve, redo att åka till jobbet och sedan vidare till Spanien...Vi stod och pratade en stund om absolut inget och jag frågade varför han såg så trött ut. " jo CC, jag kunde inte sova inatt eftersom du åker och jag inte är hemma när du åker och just nu försöker jag vara manlig och inte gråta". Ojoj, ni kan tro att det var jobbigt att säga hejdå!! Det har ju varit i stort sett som att vi bott ihop med delat kök och det och sen har vi ju hängt alla lediga stunder. Så var en sorgsen morgon, menmen, tanken är ju att han, Maddy o Aaron inom en snart framtid kommer till Sverige =)

Efter avskedet gjorde ag mig redo och klar för att åka till Green Park och möta upp Ellen. Därifrån gick vi till Buckingham Palace för att se vaktbytet, vilket var jättekul att se, speciellt dreas svarta höga hattar och gammeldags uniformer.. dock trodde vi att är vi 1h tidiga borde det ju va lugnt med folk. eller hur, hur mycket folk som helst!!
Sedan styrde vi stegen och gick förbi Parlamenthuset, Big Ben, Churchillstatyn, Westminster Abbey och sedan satte vi och åt lunch under London Eye..en rätt bra turistdag måste jag säga =)
Ellen var tvungen att gå på skolmöte, så jag drog mig mot Westfield för att göra en sista shopping och ÄNTLIGEN hittade jag en klänning jag kan ha på bröllopet i Augusti, då en arbetskollega från sjukan ska gifta sig. Hittade även en tokbillig och bra mascara från Body Shop, så inget djurtestat eller liknande, kanon!!

Hann även med att bli förbannad på landlorden som betedde sig som ett dumhuvud rent ut sagt och det ska sägas, försök inte lura MIG för det funkar inte, sorry pysen. Då han och hans kollegor verkar ha sämsta kommunikationen måste jag flytta ut kl 12 lunch imorgon och inte vid midnatt som jag trodde. Så det var ju bara att gå hem och börja slänga, vika och packa.. Måste ge mig själv en klapp på axeln för tror faktiskt jag lyckats packa perfekt redan på första försöket. Endel packning är det dock, då jag hunnit samla på mig en del under mina 5 månader här!!
Aja, ska ialla fall åka in och träffa landlorden om ett par timmar för att styra upp saker och ting. Han är säkert bra på eft han gör, men så som han betedde sig igår, det gör man inte.

Kvällen kommer bjuda på ett avsked av Tiff och Matt på jobebt då dem inte var med i tisdags, sedan blir det Walkabout en allra sista gång!!


Siesta Havana.

Kom precis på att den här bloggen, InLondon snart inte kommer finnas mer och därför ska jag försöka skriva så mycket jag kan innan jag åker.
Igår gjorde jag som sagt sista arbetspasset på The Salutation "the sally", vemodigt. Flera stamkunder gav mig en stor kram och önskade mig lycka till, så måste ju gett dem hyfsat bra service ialla fall. Tårtan blev en succé, dem var hel fascinerade att jag gjort den själv..ja, som sagt här köper man allt färdigt. Efter tårta blev det lite för mycket drinkar, men vi hade mycket att prata och skoja om, så kändes allt värt att må som jag gjorde imorse för... jo, jag somnade väl 4 imorse, upp halv 8 för att åka och möta Ellen upp i Camden för ett marknadsbesök igen. Snacka om att  solglasögonen och vattenflaskan låg nära hjärtat idag!! Fyndade lite på marknaden idag igen förstås, men så mycket lugnare och inte så varmt idag så vi strosade runt i nästan 4h tror jag. Jag köpte en stor sliverring men snygg egendesign, en svart läder"börs" där det finns fack för pass, biljetter, papper, pengar m.m. Jättefin och gammalt klassisk. Hittade även ett jättefint halvstort, svartvit kort på James Dean!
Efter marknaden gick jag så sakta som man bara kan hem från tunnelbanan och slängde mig i sängen 1h innan det var dags för en dusch och fixa till mig, eftersom vi grannar som umgåtts skulle ha vår avskedsmiddag ikväll.

Så jag kom nyligen hem efter en helmysig och en kväll fylld med skratt nere i Fulham på den cubanska klubben Siesta Havana. Vi har druckit lite gott och ätit Tapas för flera dagar känns det som, mums!! Massa kort har även tagits, men inte med min kamera, då, pappa, min kamera funkar inte alls?! Så såg till att Steve och Priyanka ( en indisk tjej) tog mycket kort! Maddy och Aaron var även med så gruppen avr sluten =) Hann dock inte med Kings of Leon, men tur jag sett dem live innan, så jag överlever den missen.

Mitt schema för återstående dagar är ( vi får se om jag lyckas med det):
Torsdag- Buckingham Palace o se vaktbytet, Big Ben och Westminster Abbey. Harrods och/eller Westfield. Städa, skriva ut boardingpasset

Fredag- Madame Tussauds??, Portobello Road, Westfield. Packa klart så gott som allt. Till jobbet och säga hejdå ordentligt till Matt och Tiffany! Walkabout med Nathalie

Lördag- STÄDA, hänga med Maddy och bara njuta av sista Londontimmarna. FLYGA HEM!!

Nu ska jag hjälpa den blonda aussien och packa till sin Spanienresa och hänga en sista gång i köket. För den här gången.


RSS 2.0