White City

YEEEEEES, för en stund sedan skrev jag och Sara på avtal och betalade deposit och hyra för februari månad för vårt rum härute i White City!! Dock ska det sägas att White City har en South Africa road och att vi mest sett utl'nningar här höhö. Bilder kommer under kvällen så ska ni få se att vi faktiskt lyckats få tag i ett fräscht boende, tillslut, efter alla visningar och telefonsamtal från min sida, då Sara tycker det är jobbigt att ringa...
Vi bor i ett hus med röd dörr och i huset är det kanske 7 rum som är mindre och större. Vi har ett med dubbelsäng, skrivbord, eget badrum med dusch och garderob och tv. Sedan delar vi kök med en australiensare som heter Steve och någon mer. Men Craig, som hjälpt oss med allt och som har hand om detta, har renoverat och fixat alla rum så det är hur fräscht och nytt som helst =)
Äntligen har det börjat vända lite i medvind för oss, för killarna har vi fixat visning åt ikväll bara några minuter härifrån, för att sedan troligen kunna fixa in dem i en likadan lägenhet som våran här i samma hus, topp på den!!
Så nu ska vi strax åka till Primark ute i Hammersmith där vi bodde först, för at handla täcke och så, sen blir det in till city för att vara moraliskt stöd då Sara ska på jobbintervju!
Ikväll ska vi laga potatisgratäng och nån köttbit för vad man har saknat hemlagad mat och ett kök!! Killarna bor ialla fall inatt på Sjömanskyrkan där vi sov inatt vi med, men grabbarna grus ska bli bjudna på mat har vi lovat dem =)
Sjömanskyrkan och Svenska kyrkan inne i city har varit jätte hjälpsamma och trevliga, känns tryggt att ha några svenskar här som förstår ens situation. Vi hann precis se Charlotta Kallas OS-guld igår, HURRA på det!!


Kommentarer
Postat av: Anna-karin

Hej!!!Grattis till er, ska bli kul att se bilder.

Kram kram

2010-02-16 @ 19:17:30
URL: http://akon.bloggagratis.com
Postat av: Mamma Gunilla

Jag kan känna hur nöjda ni är! I mitt huvud tänker jag att det är bra om jobb o bostad är ordnat till alla inom 3 -4 veckor. Vad tänker ni? Vi är nyss hemkomna från att ha firat Marie Donlau, hon fyller 50 år idag! Gosa ner er under nya täcket o dröm fina drömmar! Väntar nyfiket på bilder!

" Det blir bra till slut, o blir det inte bra - ja, då är det inte slut!" Tipset har kanske redan nått dig: sök jobben utanför den inre cirkeln, där finns jobb! God nattkram från mig

2010-02-16 @ 22:06:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0