So long slätta, hellooooo skoga!!

Yes, ännu en dag snart slutt, dock kan jag klappa mig själv på axeln för varit effektiv konstant..nåja, ett bra tag!
Ringt runt om massa abbonnemang som inte vill fungera som jag vill, fixat det sista med tjejen som tar över min lgh här i stan, mailat till Holland igen, tvättat, packat, städat, gått med hundar..listan goes on and on :) Meeen är det sista dagen på hemmplan här på östgötaslätta, ja då får man banne mig anstränga sig så minsta lilla bomullstops är packad och alla vrår i rummet är städade. Nu kan jag icke göra mycket mer så det blir en bra bok och förhoppningar på att somna fort. Tror min kropp gör uppror mot mina slöa vanor, att inte arbeta konstant som jag gjort resten av sommaren tycker visst insidasn av mig inte om..jag däremot tycker det är jäkligt gott!!

Men holy shit, sommaren har sprungit iväg minst sagt!! För 10 veckor sen stod jag första dagen på jobbet och kände att " yes, vad skoj o intressant detta ska bli..MEN hujeda mig vad 10 veckor känns länge".
Ja, nu sitter jag här, färdigjobbad, nästninpå färdigpackad och redo för nya äventyr a la campus-style :)




Jag med min alldeles egna Bobby Hugo Harley Svensson, my own, my preciousssss :)  Bilden är från när jag fick köra den första gången till campus..såatt, ja denna gång är det ju första gången efter en sommar haha.

Bilrally och syskonhäng

Ja, shit imorgon har jag sagt till moiself INGET BILÅKANDE!! Suttit och kört fram o tillbaka, fram o tillbaka och betalat x antal parkeringsbiljetter senaste dagarna..dessutom kört till jobbert varje dag fram o tillbaka för att sen säkerligen vända inåt stan igen..jag klagar inte för jag älskar att köra bil, men när man ska köra SAMMA himla sträcka vareviga gång, då ledsnar jag höhö.
Såååå imorgon ska min nytankade, nydammsugna och nytvättade bil få vila inför den 27 mil långa resa som väntar oss på fredag..för på fredag, då blir det färd mot Växjö och campus igen :) Ojoj, nu börjar jag bli sådär sjukt pepp på att träffa alla nears and dears och dessutom dra igång kick-offen för alla de nya Sjuksköterske-Socionom och Psykologstudenterna som vi i styrelsen SMISK har hand om!!
Turligt nog har vi i T3 endast lektioner tisdag och fredag nästa vecka, då nollningen håller på från måndag-lördag! dygnet runt kan man väl dessutom säga haha..
Så mina kommande dygn blir packa, åka, handla mat, packa upp, träffa alla goingar, planera, festa, planera, handla och PANG POFF så är det dags för v 34 och nollning!!!
Nu sitter jag i sänga som jag hämtat hem från min besiktade och numera fd lägenhet här i Linköping..konstig känsla faktiskt då den funnits med länge, men ack så skönt att ha städning och utflytt gjord :D lyckades dessutom sälja in barbordet jag inte pallade skruva loss, till den nya hyresgästen..fjäsk funkar alltid.

Släkträffen var awesome, bilder kommer så småningom, eventuellt imorgon om bloggen hinns med då.
Så ostrukterat inlägg detta känner jag, men jaja, mycket att berätta men ingen ro att skriva..då blir det såhär!

Ska nog förresten inte klaga på mina 27 mil..brorsan ska köra ca 110 mil imorgon såatt..jag ligger i lä!


Här är en av låtarna som fått hamna på Cd skivan som kommer gå varm i bilen neråt landet på fredag!

Imogen Heap- Hide and Seek
http://www.youtube.com/watch?v=UYIAfiVGluk

klart slut.

Bring me everyone

Yessss, sista arbetsveckan har börjat för denna sommar!
Den började med ett kvällspass igår som gick bra, men med febrig kropp och förkyld näsa och mycket arbetsuppgifter så dog jag halvt om halvt..så sjukanmäld och hemma och vilar idag. Känns ju rätt så snopet såhär sista veckan men jaja. Så på FREDAG, sista arbetspasset dårå!!

Solen skiner, självklart, när man kanske inte ska strippa av kläderna och gassa i bikini..jag får sola inomhus under taklampan :) På tal om bikini, jag invigde min nya baddräkt nu i fredags, då jag och Bella hoppade i vattnet vid Kungsholmens strand..inte sådär supervarmt men väldigt svalkande och uppfriskande!!
Intensiva timmar från början till slut blev det hos Bella i Stockholm ,men var väldigt skoj och trevligt att träffas. Då denna tös och jag lyckas ses ungefär 1 gång i halvåret, var det ju på tiden! Det sköna är att vänskapen aldrig ändras och det känns som att vi sågs häromdagen, det tycker jag om!!

Om cirka 10 dagar befinner jag mig återigen nere i Smålandskogarna och på campus :) Känns riktigt skoj att få träffa alla igen och dra igång med nollning och eget plugg igen! Samtidigt, har jag haft det superbra på arbetet här i Linköping i sommar och trivts bra med att ha päronen, brorsan och vännerna nära tillhands! Jaja, inte så att jag ska gå under jord, I´ll be back :)

Nu ska jag maila och ringa sånt där som inte ens kan vänta en dag tills man är frisk.
Detta är min livsplan dagarna fram till campusbubblan, bry er inte i onödan, mest för mitt eget minne den skrivs ner!

Idag: ringa och maila diverse, tvätta skor, skriva ut bilder till klippningen. BLI FRISK!
Ons: Klippa o färga mig ( lär ta 3-4h med med plan höhö), måla i lgh, träffa Sara, äta middag med familjen och brorsans vänner
Tors: till Göteborg med mamsen för att strosa runt och träffa privatläkare, baka till fredagen
Fre: SISTA ARBETSPASSET 13:30-21:30, ner på Rix FM efter jobbet
Lör: Släktträff all day long, ev.in på Augustifestivalen nere på stan
Sön: Flytta ur alla möbler ur lägenheten i stan, börja städa
Mån: Elavläsning 10-11 i lgh, flyttstäda, träffa Emma hoppas jag haha.
Tis: flyttstäda det sista, försöka träffa Petersén o Pihlen
Ons: flyttbesiktning i lgh, lämna nycklar mm; tvätta, börja packa
Tors: I say whaaat? inget särskilt inplanerat..
Fre: MOT SMÅLANDSSKOGEN!!

Jovisst, såatt...

Storstan Stockholm i helgen då!! Ska bli riktigt skoj och trevligt att äntligen, skämmes på mig, hälsa på Bella och hennes sambo uppe i vår huvudstad! Dem blev stolta ägare till en lägenhet vid Kungsholmen förra året, då jag fortfarande bodde i London..men nu, när jag varit tillbaka i Sverige i ett år, kan jag inte riktigt skylla på att jag inte kan hälsa på.. Så livsplanen då, , är att jobba idag 13:30-21:30 för att sedan sova i lägenheten i stan och åka tidigt med älskade Swebus uppåt i landet.
Hör på denna nudå, endast 4 arbetspass kvar för denna sommaren!! Hjälp, när sommaren började och jag hade 10 veckors arbete framför mig, kändes det sjukligt tungt. Nu, ja nu är det snart slutt :) Jag är minst 100 erfarenheter rikare och som ett geni om Thoraxkunskap, typ.

äldre bilister, ta er nånstans!! Vi ungdomar sägs överlag och visst att statistik visar vi är med om flest olyckor mm. MEN, detta är ett stort men. När jag som haft körkort snart 4 år och vet om att jag kör om än lite för fort, kör bra och säkert, får väja över i mötande körfält där jag är ytterst när att krocka om inte den bilisten väjat åt sidan, för att dumhuvudet framför tvärstannar för att..jo han pratar i telefon!! EN MAN I CA 45-ÅRSÅLDERN. Dumhuvud!! Såna som du borde inte få ha körkort, eller få göra ett omprov när du kommit upp i en sådan ålder så du inte vet vad man gör i trafiken, ska man köra bil eller prata i telefon, bra fråga.

Nu ska jag packa ihop min kappsäck och käka lite för att bli ready, set, go att åka till jobbet :)

So long suckers.

Sommar och soliga dagar

Helgen sprang iväg, som dagarna alltid gör när man är ledig. Lördagen bjöd på cross och motorcyklar i alla dess slag på motrostadion här i stan, tempot drogs ner till fika och bio på stan med kära Emma :)
Gårdagen var världens tråkigaste för det regnade. och det var inget bra på teve. och DET var inget bra, då jag utslagen med huvudvärk och allmänt kasst humör låg i soffan hela dagen..jaja.
Veckans första dag, yes mina vänner, det är fortfarande Måndag som kommer först, har tillbringats på jobbet. Det där med att jobba 06:45-15:30 har sina för-och nackdelar. För: många timmar kvar på eftermiddag/kväll där man kan hitta på massa roligheter och annat. Nack: att det är satans tidigt att gå upp och jag orkar inte hitta på massa roligheter och annat. Men gör det ändå, som att snart hoppa i träningskläderna och ta en tur på cykeln :)

Håller på att ställa in min medicindos, jaja så gravallvarligt sjuk är jag inte, men medicin resten av livet är ett måste. Kul start på mitt soon to be 22åriga liv, men ska inte klaga, kan vara värre, tänk på barnen i Afrika, bokstavligt talat!! Meeeen medicinen gör mig extra tung i huvudet och trött istället för pigg, så hoppas min snälle läkare i Göteborg (liiite finare, liiite bättre) ska hela och bota mig.

Nu tackar jag för mig.hej.


Ska jag verkligen våga klipp av mitt fina, lockiga hår som jag haft så många år...




till något som liknar detta?? Hjälp..

Set fire to the rain

Jojomensan, ledig idag då. Bra tajming, tackar vädergudarna för det, för det är helt wunderbart ute!! Så varför sitter jag här kan man ju fråga sig?? Ja, en paus från solen får det allt bli.. Meeeen finally har jag börjat få, om än lite, färg på min likbleka kropp :) så nu har jag gått från att vara spöket Laban till mer zombie-vit, YES!

Jobbade som sagt natt sön-mån och mån-tis. Söndagsnatten började lugnt och slutade i elände. Men det är väl något man får börja lära sig bättre o bättre, tyvärr. Som min visa pappa sa " Cissi, jag tror du upplevt mer sorg och elände nu än många sjuksköterskor gör under en hel karriär"...vad upplyftande, min karriär som Ssk har inte ens börjat. Ja, nu får ta min sarkasm, det är lite på den jag överlever när det blir grått och trist i livet.
Men tror det kan ligga en gnutta sanningen i fars fina mening.. Jag väljer avdelning efter intresse och tyvärr, eller är det bra?, så ligger mitt intresse i mer akut och komplicerad sjukvård, än att gå och skrutta på en vårdavdelning, inget illa menat mot den personal som gör det för ni är guld värda och vi behövs överallt och även där kan elände upplevas, men det är skillnad på elände och elände. Meeen det jag skulle säga är att jag hämtar kraft, erfarenhet och kunskap i alla vårdskeenden!

Livet rullar så att säga, dagarna innehåller arbete för det mesta. Däremellan hinner jag med mys med vänner, fest med vänner, prat med vänner och att vara osocial då jag åker och badar själv, med en bok i högsta hugg.. Det är dem små stunderna som gäller i sommar vilket faktiskt funkar rätt bra. Jag hinner hämta ny kraft ( oftast) och vännerna här hemma har en förståelse för livet och en inställning till saker och ting jag kan sakna ibland.. Sanningen ska väl talas och då vännerna som funnits längre än Londonresan, lever i ett annat tempo, ett tempo som liknar mitt och det är ingen fara på taket om man hellre stannar hemma eller helt enkelt inte hinner ses.. JAG TACKAR ÖDMJUKAST för att ni finns!!

Blandat inlägg må jag säga..och som det inte vore nog, får ni ett smakprov på en låt jag spelar sönder och för jämnan här på datorn :) Adele har en awesome röst och that´s that!!

Nu kallar solen och blekheten vill försvinna lite till :)


http://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ

RSS 2.0